Hoofdmenu
Onze Producten

ZUID AMERIKA

Blog

Wil jij op de hoogte blijven van de nieuwste reistips betreffende Zuid-Amerika? Lees dan ons blog. Wij proberen hier regelmatig leuke tips, tricks, informatie en inspiratie met jullie te delen. Daarnaast plaatsen we hier natuurlijk ook onze eigen reisverhalen over Zuid-Amerika. De reisverhalen worden hieronder voor je geladen.

De nieuwste reistips!

5x leuke dingen om te doen in Ecuador

Ecuador is een geweldig land. We hadden weinig verwachtingen toen we het land bezochten, maar hadden nooit kunnen denken dat het zo'n leuk en vooral mooi land zou zijn. Natuurlijk zijn er de Galapagos Eilanden, maar Ecuador biedt zo veel meer dan deze bekende eilanden. Wij delen daarom 5 leuke dingen om te doen in [...]

Insider tips voor Sao Paulo

Sao Paulo is een van de bekendere steden in Brazilië. Bijna alle reizigers hebben Rio de Janeiro en omgeving op hun to-do lijstje staan, maar ook Sao Paulo behoort tot de populairdere bestemmingen van het land. Dat is niet voor niets natuurlijk. In deze blog deelt Raoul zijn insider tips voor Sao Paulo. Doe er [...]

Tips voor Santiago

Santiago is de hoofdstad van Chili en voor veel reizigers de eerste kennismaking met het land. Het is een prima eerste kennismakgin want Santiago is een geweldige stad oude kathedralen tot flinke wolkenkrabbers. Het is een drukke stad, maar wel met charme en veel leuke dingen om te doen. Ga jij er heen Check dan onze [...]

10 redenen om naar Patagonië te gaan

Patagonië behoort tot de mooiste gebieden ter wereld. Het gebied, dat ruim 1.000.000 km² beslaat, is een paradijs voor outdoorliefhebbers. Het ligt afgelegen, is adembenemend mooi, biedt bizarre landschappen en is een must-see voor iedereen die van outdoor reizen houd. Wil jij naar Patagonië? Wij geven je 10 redenen waarom he NU moet gaan.

Minigids over de favela’s van Rio de Janeiro

De favela’s van Rio de Janeiro zijn wereldberoemd. Ook al ben je nog nooit in Brazilië geweest, de kans is groot dat je er wel eens van gehoord hebt. Positief of negatief. Deze sloppenwijken zijn net zo aan Brazilië verbonden als het voetbal of de samba. Het wordt onder reizigers ook steeds populairder om deze favela’s te bezoeken.

5x minder bekende dingen om te doen in Buenos Aires

Buenos Aires is een internationaal bekende stad. De hoofdstad van Argentinië trekt al jaren duizenden bezoekers die zich vergapen aan deze indrukwekkende stad waar van alles te doen is. Plekken als La Boca, San Telmo, de Catedral en de La Recoleta Cemetery ongetwijfeld herkennen. Toch zijn er nog veel meer dingen om te doen in Buenos Aires en in deze blog delen wij er een aantal.

7x tips voor de Colca Canyon

Iedereen die naar Peru is geweest, of zich aan het oriënteren is voor een reis naar Peru heeft de Machu Picchu waarschijnlijk bovenaan het to-do lijstje staan. Begrijpelijk, want het is een van de meest indrukwekkende plekken op onze planeet. Maar een plek die zeker niet onder doet voor de Machu Picchu is de Colca Canyon, een van de mooiste plekken in Zuid-Amerika.

De beste tips voor Cartagena

Als je naar Colombia gaat mag een bezoek aan Cartagena zeker niet ontbreken. Het is samen met Medellin de leukste stad in Colombia met het oude centrum als hoogtepunt. De stad ligt bezaaid met gezellige pleintjes, oude kerken, kleurrijke straten en sfeervolle restaurants. Om je een beetje op weg te helpen delen we vandaag onze tips voor Cartagena!

Reizen in Patagonië

Patagonië wordt vaak beschreven als een van de mooiste plekken ter wereld. Hoewel dat natuurlijk altijd een persoonlijke kwestie is, begrijpen we zeker waarom deze regio zo wordt omschreven. Deze plek in het zuiden van Argentinië en Chili is gezegend met adembenemende uitzichten, kilometers lange wandelpaden, met sneeuw bedekte bergen, gletsjers en meren in alle kleuren.

10 redenen waarom ik van Quito hou

‘Quito is een van de mooiste steden ter wereld’. Dat is wat wij hoorde toen we onze plannen bekend maakte om naar Ecuador te reizen. En daar is niks aan gelogen! Quito is daadwerkelijk een van de mooiste en meest energieke en veelzijdige steden die ik ooit hebt bezocht. Je hebt soms van die plekken die je enorm verrassen en een onuitwisbare indruk achter laten. Zo’n stad is Quito voor mij.

Creditcard verloren tijdens je verblijf in Zuid Amerika?

Wie gebeurt het niet dat tijdens je vakantie er ineens achterkomt dat je jou creditcard verloren of kwijt bent en nog vervelender dat je beroofd bent. Je zit dan met je handen in het haar. Het belangrijkste is dat je zo snel mogelijk je creditcard blokkeert. Dit kan door contact op te nemen met je credit of debit card maatschappij.

15x doen in Bogota | De nieuwe Hotspot van Colombia

Bogota komt waarschijnlijk niet in je naar boven als je denkt aan de leukste steden in Zuid-Amerika om te bezoeken. En dat is ook niet zo gek. Veel mensen slaan de hoofdstad van Colombia over en reizen snel verder. Toegegeven, het is op het eerste gezicht niet bepaald een gezellige stad, maar daar komt verandering in. Bogota wordt de laatste jaren steeds populairder.

NieuwsbriefN

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van handig tips en weetjes.

Over OnsO

Wie had gedacht dat ons leven in 2009 zo drastisch zou veranderen. Het was 2009 toen wij voor het eerst een verre reis maakte. We zaten ‘vast’ in de sleur van het dagelijkse leven en waren op zoek naar nieuwe uitdagingen, een nieuw avontuur. We besloten onze baan op te zeggen om de reis van ons leven te maken.

We hadden geen idee wat we konden verwachten, maar deze reis – hoe cliché ook – veranderde ons wereldbeeld!

Lees verder