Hoofdmenu
Onze Producten

ZUID AMERIKA EXPERT

10 redenen om Uruguay te bezoeken

Door: Ties - Reis Expert    |    Reacties: 2

2 comments

 1. ingrid

  Hi, reis experts, he gelukkig een artikel over Uruguay, je verhaal is volledig correct hihi. het is een prachtig ongerept land met super leuke inwoners en veel Spaans/Italiaans maar ook Zwitsere cultuur, voor mij echt thuiskomen, mijn 3 lievelingslanden in 1 land. Veilig is het zeker, je kan gewoon met handtas ‘ s avonds over straat, het prijsniveau is wel hoog, geen idee hoe het kan. Een aanrader Uruguay, ik ben fan en ga binnen een paar jaar zeker terug ! ik was er in maart 2018, Montevideo is prachtig, Colonia en Punta del Este mag je zeker niet overslaan, maar er is nog zoveel te zien, goede reden om terug te gaan.

  mochten jullie bij de landen Uruguay willen toevoegen, ik kan jullie van info voorzien, ik heb veel kennis over t land vergaard, vooral in t engels vind je best veel op internet.

  groetjes
  ingrid

  1. Ties Post author

   Hoi Ingrid,

   leuk om te horen dat je genoten hebt van get blog en excuus voor mijn late reactie 🙂
   We willen Uruguay heel graag toevoegen dus je kan ons daar zeker mee helpen. Ik stuur je gelijk even een mailtje.

   Groeten,
   Ties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

NieuwsbriefN

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van handig tips en weetjes.

Over OnsO

Reis-Expert is opgericht door de broers Sjoerd en Ties Lagraauw. Onze website(s) zijn ontstaan uit onze passie voor reizen. Na onze eerste reis door Azië besloten we onze tips, ervaringen en avonturen te delen. Ondertussen werd onze passie voor reizen steeds groter en vertrokken we naar andere werelddelen. Zo ontstond het Online Reisplatform Reis Expert! Op onze websites informeren en inspireren we mede-reizigers, verkopen we onze eigen reisgidsen en reis routes en komt er binnenkort de allereerste Travel Learning online.