Kleurrijk Zuid Amerika

Zuid-Amerika laat zich goed lenen voor een avontuurlijke rondreis langs bruisende steden, adembenemende landschappen en wereldberoemde bezienswaardigheden.

Het Copacabana strand in Rio de Janeiro, de Inca stad Machu Picchu in Peru en parelwitte stranden op de Galapagoseilanden zijn hoogtepunten die je tijdens een rondreis Zuid-Amerika met Kras kunt bezoeken. En vergeet ook Patagonië, met zijn ijsschotsen, pinguïns en grillige bergen niet.

Kleurrijke rondreizen door Zuid Amerika

Denk je bij Zuid-Amerika al snel aan bruisende stranden en kleurrijke steden? Dankzij de Copacabana in de Braziliaanse stad Rio de Janeiro én de vele tangodansers in de straten van het Argentijnse Buenos Aires is dat helemaal niet zo gek. Toch dankt Zuid Amerika zijn gezicht ook aan de onvergetelijke landschappen, dichte jungles en culturele bezienswaardigheden.

Denk maar aan de historische Inca stad Machu Picchu en het regenwoud van de Amazone. Met reisorganisatie Kras kun je mee op rondreis door Zuid Amerika en alle hoogtepunten van dit kleurrijke continent bezoeken.

Buenos Aires

Het mooie centrum van Buenos Aires

Op avontuur in Peru

Een van de meest onontdekte, maar mooiste landen in Zuid-Amerika is Peru. Imposante hoogvlakten die omringd worden door besneeuwde bergen, koloniale stadjes waar de bewoners in kleurrijke gewaden rondlopen en heuse regenwouden vormen hier het decor.

Toch kent dit land ook wereldberoemde bezienswaardigheden waarvan Machu Picchu, het Titicacameer en de Colca Canyon voorbeelden zijn. Ga met Kras mee op rondreis Zuid-Amerika en je zult al deze hoogtepunten bezoeken. Boven de 4000 meter diepe Cañón del Colca is de kans groot dat je de reusachtige condor ziet zweven.

Terwijl je tijdens een boottocht over het Titicacameer de rieteilanden van de inheemse Uros-Indianen tegen zult komen. En vergeet ook Machu Picchu niet waar de tempel ruïnes van de Inca’s én het uitzicht op de grillige bergen onvergetelijk is.

titicacameer

Het bijzondere Copacabana

Het adembenemende decor van Patagonië

Wist je dat een van de mooiste natuurgebieden ter wereld in Argentinië te vinden is? In het zuiden van dit land van Messi, koningin Maxima en de tango ligt de regio Patagonië. Besneeuwde bergen, gletsjers, azuurblauwe meren en heuse ijsbergen vormen hier de adembenemende plaatjes.

Kies bij Kras voor een rondreis Zuid-Amerika door Chili en Argentinië en je zult Patagonië met eigen ogen bewonderen. Vooral de Perito Morenogletsjer is indrukwekkend. Al wandelend over het gletsjerijs kun je de ijsschotsen zien afbrokkelen en in het Lago Argentino terecht zien komen.

TIP ♥ – ook de meest zuidelijk gelegen stad ter wereld, Ushuaia, zal worden bezocht tijdens de rondreis. Vanuit hier is een boottocht langs de pinguïns, zeeleeuwen en orka’s in het Beaglekanaal mogelijk.

patagonie

Een strandvakantie met uitzicht

Bijkomen van een rondreis Zuid-Amerika doe je op het beroemde Copacabana strand in de Braziliaanse stad Rio de Janeiro. Hoewel, bijkomen? Dankzij de bruisende muziek, de vele sporters en de wapperende palmbomen is er genoeg te zien op dit gouden strand.

Ook op de witte zandstranden van de Galapagoseilanden draait het niet alleen om luieren. Deze eilandena rchipel staat bekend om de reuzenschildpad die hier leeft. Maar ook om de zeeleeuwen en leguanen die graag komen zonnen op het Cerro Brujo strand. Dankzij het azuurblauwe water van de Stille Oceaan en de grillige rotsformaties waan je je hier in het paradijs. Na een rondreis door Ecuador zul je de Galapagoseilanden bezoeken met een heuse Catamaran.

Galapagos eilanden

Stel hieronder jouw vraag. Heb je een vraag voor ons Team van Reis Experts? Dan kan je deze vraag hier stellen, na het doneren van een Kop Koffie.

Je email adres zal niet voor anderen te zien zijn.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.