Hoofdmenu
Onze Producten

ZUID AMERIKA

Dataroaming in Zuid-Amerika ➜ Wat kost dat?

Door: Ties - Reis Expert    |    Reacties: 2

2 comments

 1. Marieke Waenink

  Hallo,

  Ik ga een reis van 8 maanden maken naar Latijns Amerika. Ik ga naar Cuba (2 maanden), Colombia (1,5 maanden), Dominicaans republiek (1,5 maanden), Puerto Rico (2 Maanden) en Brazilië (3 maanden). Ik zou het lieft unlimited
  internet willen zonder bellen en smsen, maar ik heb echt geen idee waar ik dit zou moeten vinden voor niet te veel geld. Ik hoop dat jullie misschien wat tips en providers voor me hebben. Alvast bedankt.

  Groeten,
  Marieke Waenink

  1. Ties Post author

   Hoi Marieke,

   wellicht had je het al gezien, maar ik had je vraag ook beantwoord bij de blog Wat kost 4 weken Colombia.

   Groeten,
   Ties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

NieuwsbriefN

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van handig tips en weetjes.

Over OnsO

Wie had gedacht dat ons leven in 2009 zo drastisch zou veranderen. Het was 2009 toen wij voor het eerst een verre reis maakte. We zaten ‘vast’ in de sleur van het dagelijkse leven en waren op zoek naar nieuwe uitdagingen, een nieuw avontuur. We besloten onze baan op te zeggen om de reis van ons leven te maken…

Lees verder

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van handig tips en weetjes.