Bolivia is een klein land, ingeklemd tussen grootmachten als Brazilië, Peru, Argentinië en Chili. Wellicht zien de meeste reizigers het niet liggen, maar gek genoeg wordt Bolivia niet zo veel bezocht als de eerder genoemde landen. En dat terwijl de bezienswaardigheden Bolivia zorgen voor een onvergetelijke reis.

Bezienswaardigheden Bolivia

Verwacht hier geen hordes toeristen. Het is hier, op het hoogseizoen na, vrij rustig. En dat is op z’n minst bijzonder want het is een fascinerend land. En ook nog eens een van de goedkoopste in Zuid-Amerika. Het land weet met de unieke bezienswaardigheden elke reiziger te boeien.

Of je nu de hoofdstad La Paz bezoekt, een trektocht maakt door het Andes gebergte, het indrukwekkende Eduardo Avaroa National Park ontdekt, e of met een bootje over de Amazone vaart. De vele bezienswaardigheden Bolivia maken het tot een van de meest veelzijdige landen in Zuid-Amerika.

TIP – hieronder vind je een overzicht met alle bezienswaardigheden Bolivia

Wat is er te zien?

Te veel om op te noemen. Het leuke aan Bolivia is dat het een heel erg divers land is. Zo loop je op de ene dag op de meest kleurrijke markten ter wereld in La Paz en trotseer je de andere dag de grootste zoutvlaktes op deze planeet in Salar de Uyuni! En doordat er nog weinig mensen komen is het reizen hier ook een uitdaging. Al is het alleen maar omdat er in Bolivia een paar van ‘s wereld gevaarlijkste wegen liggen, met name rond Coroico.

Dit zijn slechts enkele van de vele bezienswaardigheden Bolivia. Zo heb ligt een van de mooiste steden in Zuid-Amerika ook in Bolivia; Sucre. En als je dat zat bent kun je altijd nog met een bootje over de Amazone varen, de bergen in de Andes bedwingen. Kortom, er is genoeg te zien in Bolivia!

Stel hieronder jouw vraag. Heb je een vraag voor ons Team van Reis Experts? Dan kan je deze vraag hier stellen, na het doneren van een Kop Koffie.

Je email adres zal niet voor anderen te zien zijn.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.