Hoofdmenu
Onze Producten

ZUID AMERIKA

Rondreis Bolivia

Door: Ties - Reis Expert    |    Reacties: 0

Bolivia is een schitterend land, en gek genoeg wordt het vaak overgeslagen door de internationale reiswereld. En dat is op z’n minst vreemd want Bolivia is een prachtig land. Een rondreis Bolivia is niet voor iedereen weggelegd maar degene die het avontuur aan gaan worden beloond met een onvergetelijke ervaring!

Rondreis Bolivia

Bolivia is een nog onontdekt land Zuid-Amerika waar nog maar weinig reizigers heen gaan. De reizigers die wel gaan worden beloond met een prachtige reis. Of je nu ’s werelds meest gevaarlijke wegen rijdt, gaat paragliden boven groene valleien of gaat vissen in de Amazone rivier. De mogelijkheid voor een waar avontuur is grenzeloos.

Wat je ook doet, wat je ook zoekt in je reis. De kans is groot dat je het vindt in Bolivia. Of dat nu de natuur, de mensen of de cultuur is. De veelzijdigheid van het land maken je rondreis Bolivia onvergetelijk. Er zijn verschillende websites waar je rondreizen kunt boeken. Wij werken goed samen met Tenzing Travel. Je kunt hier makkelijk, veilig en snel online boeken.

Bolivia Reisspecialist

salar de uyuni

Tijdens je rondreis Bolivia kom je ongetwijfeld langs de zoutvlaktes van Salar de Uyuni

Backpacken Bolivia

Rondreizen is niet voor iedereen weggelegd. Je zit vaak vast aan een reisschema. Als je liever wat vrijheid hebt kun je er voor kiezen om te gaan backpacken door Bolivia. En dat kan prima in dit land. Of je nu zelf met je koffer of met een rugtas op pad gaat, het gaat om de vrijheid die je ervaart. En er is geen betere manier om die vrijheid te ervaren dan te gaan backpacken door Bolivia.

Het backpacken Peru wordt door iedereen anders ingevuld. De een komt graag voor de stranden waar de ander liever cultuur op zoekt. Het feit dat je bij backpacken weinig vast plant betekent niet dat je helemaal geen voorbereiding hoeft te doen. Het is namelijk wel handig om het een en ander te weten voordat je je ticket aanschaft.

Budget Bolivia

Als je gaat backpacken (of een rondreis Bolviia maakt) is het belangrijk om te weten wat je ongeveer uit zal geven. Een budget is per persoon verschillend maar met €20 tot €25 per dag per persoon kun je een heel eind komen. Het kan goedkoper als je low-budget reist en duurder als je wat meer luxe zoekt. Meer weten? Bekijk onze pagina budget Bolivia.

Visum Bolivia

Zodra je op het vliegveld van La Paz, of over de grens aan komt in Bolivia krijgen alle Nederlanders en Belgen een visum voor 90 dagen (3 maanden). Dit is gratis. Eigenlijk is het ook geen visum maar een stempel. Ze noemen het een tourist card. Hiermee mag je 90 dagen lang vrij door Bolivia mag reizen.

Beste reistijd Peru

Hoewel Bolivia een land is van extreme weersomstandigheden, is het wel een bestemming die het hele jaar door bezocht kan worden. De winter, ook wel invierno, loopt van mei tot en met oktober. Dit is de beste reistijd Bolivia. Hoewel het dan ook hoogseizoen is heb je wel het beste weer met blauwe luchten en weinig regen.

Wat wij vinden:
  • 8.9/10
    Zuid Amerika Expert - 8.9/10
8.9/10

Samenvatting

Bolivia is een schitterend land, en gek genoeg wordt het vaak overgeslagen door de internationale reiswereld. En dat is op z’n minst vreemd want Bolivia is een prachtig land. Een rondreis Bolivia is niet voor iedereen weggelegd maar degene die het avontuur aan gaan worden beloond met een onvergetelijke ervaring!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

NieuwsbriefN

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van handig tips en weetjes.

Over OnsO

Wie had gedacht dat ons leven in 2009 zo drastisch zou veranderen. Het was 2009 toen wij voor het eerst een verre reis maakte. We zaten ‘vast’ in de sleur van het dagelijkse leven en waren op zoek naar nieuwe uitdagingen, een nieuw avontuur. We besloten onze baan op te zeggen om de reis van ons leven te maken.

We hadden geen idee wat we konden verwachten, maar deze reis – hoe cliché ook – veranderde ons wereldbeeld!

Lees verder

Tickets
boeken