Chili is een groot avontuur. Het land is niet alleen uniek qua vorm maar ook qua wat het te bieden heeft. Er zijn namelijk weinig landen die veelzijdiger zijn dan Chili. De bezienswaardigheden Chili zorgen er voor dat Chili elke reiziger weet te boeien en amuseren. Er zijn weinig reizigers die Chili niet gelijk bombarderen tot een van hun favoriete landen!

De mooiste bezienswaardigheden Chili

Chili is een van de gekste landen. Het land strekt zich ongeveer 4.500 kilometer uit langs de kust van Zuid-Amerika. In het het zuiden ligt Patagonië, een van de meest indrukwekkendste regio’s ter wereld, en aan de andere de kant van het land de droogste woestijn op aarde. Dat is Chili. Je hebt uitgedroogd woestijnen, vruchtbare valleien, vulkanen, oeroude bossen, enorme gletsjers en fjorden. De natuur in Chili is wonderbaarlijk! Het meest wonderbaarlijke is misschien nog wel dat zo veel van de natuur en cultuur zo lang intact is gebleven.

TIP – hieronder vind je een overzicht met alle bezienswaardigheden Chili

Wat is er te zien

Zoals gezegd, er zijn weinig landen die zo divers zijn als Chili. Van de alpaca herders van de Altiplano en de gaucho’s van Patagonië tot de zakenlieden van Santiago en van de meeste kleurrijke stad Valparaiso tot sterren kijken in de Elqui Valley.

Waar Chili echter bovenal in uitblinkt zijn de duizelingwekkende landschappen. Waar je ook bent, hoe je ook reist, het ene na het andere oogverblindende landschap komt voorbij. Een groot deel van Chili bestaat uit uitgestrekte, nauwelijks aangetaste wildernis maar ook interessante koloniale steden. Chili, en de bezienswaardigheden Chili, behoren tot de meest ongerepte delen van deze planeet, en je mag ze niet missen.

Stel hieronder jouw vraag. Heb je een vraag voor ons Team van Reis Experts? Dan kan je deze vraag hier stellen, na het doneren van een Kop Koffie.

Je email adres zal niet voor anderen te zien zijn.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.