Hoofdmenu
Onze Producten

ZUID AMERIKA

Rondreis Chili

Chili is een van de meest ontwikkelde landen in Zuid-Amerika. Het reizen naar Chili wordt dan ook steeds populairder. Doordat het land zo goed ontwikkeld is, is het reizen in het land ook een stuk makkelijker. Daarnaast is het een van de meest diverse en fascinerende landen in Zuid-Amerika en een rondreis Chili is dan ook een unieke ervaring.

Rondreis Chili

Er zijn weinig landen die zo divers als Chili. In Patagonië lopen de gaucho’s, in Altiplano de alpaca herders en in het binnenland de  oude koloniale steden. Er als je niet zelf door het land wilt trekken is er geen betere manier om Chili te ontdekken dan een rondreis door het land.

Waar Chili bovenal in uitblinkt zijn de duizelingwekkende landschappen. Waar je ook bent, hoe je ook reist, het ene na het andere oogverblindende landschap komt voorbij. Een rondreis Chili staat dan ook garant voor avontuur en bijzondere ervaringen. Bezoek rijdens je reis de uitgedroogd woestijnen, vruchtbare valleien, vulkanen, oeroude bossen, enorme gletsjers en fjorden

Rondreis Chili boeken

Maar waar boek je zo’n rondreis? Er zijn namelijk nogal wat websites die reizen aanbieden. Het makkelijkste is om offertes op te vragen bij verschillende reisorganisaties. Wij hebben zelf goed contact en ervaringen met Tenzing Travel.

tenzing-250x250

Op reis met Tenzing Travel

Ben je op zoek naar een rondreis door Zuid-Amerika die precies bij jouw wensen aansluit? De reisspecialisten van Tenzing Travel gaan graag voor je aan de slag! Op basis van hun eigen ervaringen en jouw wensen stellen zij een reis op maat voor u samen.

Backpacken in Chili

Tijdens je rondreis Chili mag kom je zulke uitzichten tegen

Backpacken Chili

Een georganiseerde rondreis is misschien niks voor jou. Heb jij liever wat meer vrijheid? En zou je het liefst je eigen route en tempo bepalen? Dan is een backpack reis door Chili meer voor jou weggelegd. En backpacken is in dit geval een ruim begrip. Het kan van alles beteken, of je nu met een koffer of rugzak reist, met een groot of klein budget. Backpacken staat voor reizigers die liever onafhankelijk reizen en niet vast willen zitten aan een schema.

Waar of hoe je gaat backpacken ligt helemaal aan jezelf. Maar het is niet zo dat je niks hoeft voor te bereiden als je gaat backpacken door Chili. Er zijn wel een aantal dingen je dient te weten voordat je je ticket aanschaft.

Budget Chili

Een budget Chili is natuurlijk afhankelijk van je eigen reisstijl. Waar de een kan reizen met een dagbudget van €30 per dag, heeft de ander minimaal €100 nodig. Het is mogelijk om met €30 per dag in Chili te reizen maar echt leuk reizen is dat niet. Je hebt namelijk nergens ruimte om leuke dingen te doen of in iets luxere hotels te slapen.

Visum Chili

Je hebt voor Chili geen visum nodig. Zodra je op het vliegveld van Santiago of over de grens aan komt in Chili krijgen alle Nederlanders en Belgen een visum voor 90 dagen (3 maanden). Je hoeft hier niet voor te betalen. In je paspoort krijg je een stempel waarmee je 90 dagen lang vrij door Chili mag reizen.

Beste reistijd Chili

De maanden november tot en met februari worden gezien als de beste reistijd Chili, maar dat kan per regio verschillen. Als je bijvoorbeeld het noorden bezoekt heerst er een ander klimaat dan in het zuiden en centraal Chili. Eigenlijk is er dus niet één beste reistijd voor Chili. Elke regio heeft een eigen reisadvies.

NieuwsbriefN

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van handig tips en weetjes.

Over OnsO

Reis-Expert is opgericht door de broers Sjoerd en Ties Lagraauw. Onze website(s) zijn ontstaan uit onze passie voor reizen. Na onze eerste reis door Azië besloten we onze tips, ervaringen en avonturen te delen. Ondertussen werd onze passie voor reizen steeds groter en vertrokken we naar andere werelddelen. Zo ontstond het Online Reisplatform Reis Expert! Op onze websites informeren en inspireren we mede-reizigers, verkopen we onze eigen reisgidsen en reis routes en komt er binnenkort de allereerste Travel Learning online.