Hoofdmenu
Onze Producten

ZUID AMERIKA

Vliegtickets Chili

Door: Ties - Reis Expert    |    Reacties: 0

Een reis naar Chili is een waar avontuur. Het land is niet alleen uniek qua vorm maar ook qua wat het te bieden heeft. Er zijn namelijk weinig landen die veelzijdiger zijn dan Chili. Chili weet elke reiziger te boeien. En met de steeds goedkoper wordende vliegtickets Chili wordt het ook nog eens makkelijker dit fascinerende land te bezoeken. Een vliegtickets Chili hoeft vandaag de dag niet meer dan €600 te kosten.

Vliegtickets Chili

Chili is een van meest welvarende landen in Zuid-Amerika. Het land heeft een goede infrastructuur en het reizen is vrij makkelijk. Toch is Chili niet zo populair als bijvoorbeeld Peru of Thailand aan de andere kant van de wereld. En het meest bijzondere is dat je de bezienswaardigheden en het oogverblindende landschap nauwelijks aangetast is. Je hebt een groot deel gewoon voor jezelf! 

Garantie op het goedkoopste vliegticket Chili kunnen we je niet geven. We kunnen je echter wel een aantal tips geven voor het boeken van goedkope vliegtickets. Op deze pagina vertellen we je over:

Goedkope vliegtickets Chili boeken

De laatste jaren komen er steeds meer websites waar je vliegtickets Chili kunt boeken. Het worden er zo veel dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Maar wees gerust; op acties of aanbiedingen na, zit er nooit een groot verschil tussen de prijzen van vliegtickets op verschillende websites. Het zijn nog altijd de luchtvaartmaatschappijen die de prijzen bepalen, niet de ticketvergelijkers. 

Zelf gebruiken we altijd Tix.nl om onze tickets te boeken. Als we in Zuid-Amerika zelf zijn en binnenlandse vluchten zoeken gebruiken we vaak Skyscanner.

Tips

We hebben zelf redelijk wat ervaring met het boeken van tickets. Toch weten ook wij lang niet alles. We kunnen we wel onze ervaringen delen. Zo is het handig om met flexibele vertrekdata te zoeken. Als je zoekt op een vaste datum mis je wellicht goedkopere data rondom je originele vertrekdatum. Bij Skyscanner kun je een tabel kiezen die de goedkoopste vliegtickets Chili laat zien van een paar dagen rondom jou gekozen vertrekdatum.

Houd verder ook rekening met het hoogseizoen. De maanden november tot en met februari vormen het hoogseizoen in Chili. Je kunt er van uit gaan dat de vliegtickets Chili in deze periode duurder zijn dan in het laagseizoen of tussenseizoen. Hetzelfde geldt voor onze vakantieperiodes. Zeker de maanden juli en augustus zijn duur in vergelijking met andere maanden.

atacama desert

De beste vliegticket websites

Persoonlijk vinden wij Skyscanner de fijnste site om onze tickets te boeken. Maar het kan zijn dat je niet zo’n fan bent van deze site. Gelukkig zijn er nog andere sites waar je je vliegtickets Chili kunt boeken. Wij raden aan om goed te zoeken en vooral te vergelijken. En dan met name verschillende vertrekdata. Verwacht echter niet dat er honderden euro’s verschil zit tussen de prijzen van bepaalde. Verschil in prijs heeft vooral te maken met de periode waarin je vliegt, niet zozeer de site waar je boekt. 

CheapTickets

CheapTickets_Logo_200X200

Skyscanner

Skyscanner logo

Handige trucjes

Tickets boeken vinden wij altijd een van de leukste dingen van het reizen. Je reis wordt dan namelijk definitief! Hoewel wij al redelijk wat tickets geboekt hebben is er (helaas) niet één gouden regel waarmee je het goedkoopste ticket Chili kunt boeken. Ticket prijzen en aanbiedingen kunnen vandaag de dag zo makkelijk en snel aangepast worden dat het bijna onmogelijk is om het ‘gouden ei’ te vinden.

Gelukkig kennen we wel een aantal trucjes die je kunt toepassen om toch op zoek te gaan naar het goedkoopste ticket. Deze zijn niet door ons bedacht maar door mensen die in de vliegticket industrie werken.

1. Prijsalarm

Een soort wekker voor goedkope vliegtickets. Dat is altijd handig! Bij de vergelijkingssite Skyscanner kun je makkelijk een prijsalarm instellen.

Het is vrij eenvoudig. Als je zoekt op vliegtickets Chili en er zit geen geschikte prijs tussen kun je een prijsalarm instellen. Je krijgt een melding zodra de prijs van het ticket verhoogd of verlaagd wordt. Op die manier volg je heel makkelijk jouw ticketprijs.

2. Nieuwsbrief

Een inbox vol met tientallen nieuwsbrieven wil niemand. Maar het kan je wel degelijk geld schelen. Via nieuwsbrieven kondigen veel luchtvaartmaatschappijen namelijk hun aanbiedingen aan. En wat er vaak gebeurd is dat luchtvaartmaatschappijen elkaar volgen qua prijsverlagingen. Mocht Lufthansa de prijzen voor een vliegtickets Chili verlagen, is de kans aanwezig tot British Airways dat ook doet.

3. Aanbiedingen

Verwacht geen aanbiedingen in de trend van 50% korting. Maar het is de moeite waard om aanbiedingen in de gaten te houden. Vaak zijn januari en september echte ‘aanbieding maanden’. In deze maanden vullen ze de ‘gaten’ tussen het hoog- en laagseizoen.

Daarom proberen ze met aanbiedingen in de maanden januari en september die rustige maanden op te vullen.

Vertrek plaats

De meeste mensen vertrekken vanuit Amsterdam. Hoewel Schiphol een van de grootste luchthavens is en veel vluchten afhandelt kun je ook eens kijken naar andere luchthavens in de buurt. Het kan namelijk in prijs schelen als je op andere luchthavens zoekt.

Check ook eens tickets vanaf Brussel, Düsseldorf en Frankfurt. Dit kan nog wel eens geld schelen.

Wat wij vinden:
  • 8.8/10
    Zuid-AmerikaExpert - 8.8/10
8.8/10

Samenvatting

Een reis naar Chili is een waar avontuur. Het land is niet alleen uniek qua vorm maar ook qua wat het te bieden heeft. Er zijn namelijk weinig landen die veelzijdiger zijn dan Chili. Chili weet elke reiziger te boeien. En met de steeds goedkoper wordende vliegtickets Chili wordt het ook nog eens makkelijker dit fascinerende land te bezoeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

NieuwsbriefN

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van handig tips en weetjes.

Over OnsO

Wie had gedacht dat ons leven in 2009 zo drastisch zou veranderen. Het was 2009 toen wij voor het eerst een verre reis maakte. We zaten ‘vast’ in de sleur van het dagelijkse leven en waren op zoek naar nieuwe uitdagingen, een nieuw avontuur. We besloten onze baan op te zeggen om de reis van ons leven te maken.

We hadden geen idee wat we konden verwachten, maar deze reis – hoe cliché ook – veranderde ons wereldbeeld!

Lees verder

Tickets
boeken