Hoofdmenu
Onze Producten

ZUID AMERIKA

Rondreis Colombia

Door: Ties - Reis Expert    |    Reacties: 0

Colombia heeft lang geen toeristen gezien. Het was lang niet toegankelijk door drugsgerelateerde incidenten en meerdere ontvoeringen van toeristen. Gelukkig is die tijd geweest en wordt Colombia door steeds meer mensen bezocht. Een rondreis Colombia is dan ook een unieke ervaring.

TIP ♥ – bekijk de mooiste reizen op Tenzing Travel

Rondreis Colombia

Een leuke manier om Colombia te ontdekken is door een rondreis Colombia te maken. Er is zo veel te zien dat je nooit alles kunt zien in één reis. Je hebt de prachtige kustlijn, koloniale steden als Cartagena, het indrukwekkende Tayrona National Park en natuurlijk het Amazone regenwoud. En dat zijn slechts enkele voorbeelden.

Een rondreis Colombia staat garant voor avontuur en unieke ervaringen. Adrenaline junkies kunnen zich uitleven in de bergen, en strandgangers kunnen relaxen op een van de stranden. In Colombia hoef je je geen dag te vervelen.

Rondreis Colombia boeken

Waar boek je zo’n rondreis? Er zijn de laatste jaren enorm veel reisbureaus bijgekomen die rondreizen naar Colombia aanbieden. Zeker omdat de veiligheid steeds beter wordt. Wij werken goed samen met Tenzing Travel. Hieronder nog een aantal organisaties waar je een rondreis Colombia kunt boeken.

Colombia Reisspecialisten

San Andres

Tijdens je rondreis Colombia mag een bezoek aan San Andres niet ontbreken

Vakantie Colombia

Een vakantie is eigenlijk hetzelfde als een rondreis. Het enige verschil is dat je tijdens een rondreis vaak in een groep het land door reist. Een vakantie is vaak met degene met wie je de vakantie boekt en op dezelfde plek. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een vakantie in Medellin. Hier kun je dan 10 dagen blijven en vanuit hier meerdere bestemmingen bezoeken.

Je zou het misschien niet zeggen, maar met een geboekte vakantie heb je veel vrijheid. Het voordeel van een vakantie is dat je een vaste ‘basis’ hebt. Je reist niet constant van het ene punt naar het andere punt. Het enige wat je boekt is de vlucht en je hotel. Daarom ben je overdag vrij om te gaan en staan waar je wilt. Hoewel het niet heel gebruikelijk is om een vakantie Colombia te boeken, kan het dus zeker wel.

Before you go

Waar of hoe je naar Colombia gaat ligt helemaal aan jezelf. Zowel een rondreis als een vakantie hebben wel iets. Maar het is niet zo dat je niks hoeft voor te bereiden als je gaat reizen door Colombia. Er zijn wel een aantal dingen je dient te weten voordat je je ticket aanschaft.

Budget Colombia

Misschien wel handig om te weten voordat je vertrekt naar Colombia. Wat geef je ongeveer uit tijdens zo’n reis of vakantie? Dat ligt natuurlijk een beetje aan jezelf. Iedereen reist op een andere manier. Maar we kunnen je wel wat tips geven over de kosten.

TIP ♥ – meer over het budget lees je op de pagina budget Colombia

Visum Colombia

Je hebt voor Colombia geen visum nodig. Zodra je in Colombia aan komt (op het vliegveld) krijg je een toestemmingsbewijs waarmee je 180 dagen in het land mag blijven. Tevens krijg je eens tempel in je paspoort.

TIP ♥ – meer hierover het budget lees je op de pagina visum Colombia

Beste reistijd Colombia

De beste reistijd Colombia is naar onze mening de maanden december tot en met februari. Dit zijn de droogste maanden van het jaar. Daarnaast zijn mei en oktober ook goede maanden om te reizen. 

TIP ♥ – meer weten over de beste reistijd? Check onze pagina beste reistijd Colombia

Wat wij vinden:
  • 8/10
    Zuid-AmerikaExpert - 8/10
8/10

Samenvatting

Colombia heeft lang geen toeristen gezien. Het was lang niet toegankelijk door drugsgerelateerde incidenten en meerdere ontvoeringen van toeristen. Gelukkig is die tijd geweest en wordt Colombia door steeds meer mensen bezocht. Een rondreis Colombia is dan ook een unieke ervaring.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

NieuwsbriefN

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van handig tips en weetjes.

Over OnsO

Wie had gedacht dat ons leven in 2009 zo drastisch zou veranderen. Het was 2009 toen wij voor het eerst een verre reis maakte. We zaten ‘vast’ in de sleur van het dagelijkse leven en waren op zoek naar nieuwe uitdagingen, een nieuw avontuur. We besloten onze baan op te zeggen om de reis van ons leven te maken.

We hadden geen idee wat we konden verwachten, maar deze reis – hoe cliché ook – veranderde ons wereldbeeld!

Lees verder

Tickets
boeken