ZuidAmerika-Expert probeert zijn bezoekers zo goed mogelijk te informeren over het reizen in ZuidAmerika. Wij zijn een onafhankelijke website en hebben daardoor geen voorkeuren voor bepaalde landen of steden die voortkomen uit commerciële redenen. De site staat sinds 1 Augustus 2016 online en is nog volop in aanbouw. In de nabije toekomst hopen we de informatie over alle landen in Zuid-Amerika nog specifieker te kunnen verstrekken en onze kennis nog verder uit te kunnen breiden. Mocht je nog vragen, tips of suggesties hebben dan horen we dat graag. Stuur een mailtje naar contact (at) Amerika-Expert.nl en dan kijken wij er zo snel mogelijk naar.

Door deze website te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.
De content is door ZuidAmerika-expert.nl, de eigenaar, met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, de eigenaar aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde. ZuidAmerika-expert.nl is derhalve niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen.

Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de content of delen daarvan maken inbreuk op intellectuele rechten. Toestemming tot het gebruik van de getoonde content of delen daarvan op publiekelijk toegankelijke plaatsen dient schriftelijk aan ZuidAmerika-Expert.nl te worden verzocht.

 1. In deze disclaimer wordt verstaan onder:
  • de eigenaar: de eigenaar van de website, te weten Fluut Creative VOF;
  • gebruik(en): alle denkbare handelingen;
  • u: de gebruiker (bezoeker) van de website;
  • de content: alle in de website aanwezige inhoud;
 2. Het onderstaande is van toepassing op de pagina die u thans bekijkt. Door de website te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.
 3. De content is door de eigenaar met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, de eigenaar aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde.
 4. De eigenaar is niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen.
 5. De eigenaar is niet verantwoordelijk voor content geplaatst door gebruikers/leden van deze website.
 6. Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de content of delen daarvan maken inbreuk op intellectuele rechten.
 7. Toestemming tot het gebruik van de getoonde content of delen daarvan op publiekelijk toegankelijke plaatsen dient schriftelijk aan ons te worden verzocht.