Hoofdmenu
Onze Producten

ZUID AMERIKA

Rondreis Ecuador

Door: Ties - Reis Expert    |    Reacties: 0

Ecuador is een prachtig land, en ook nog niet zo toeristisch. Dat maakt een rondreis Ecuador juist zo mooi. De sprookjesachtige natuur, de cultuur en oude architectuur is indrukwekkend en je loopt er grotendeels zonder hordes toeristen. En het grootste voordeel van Ecuador is eigenlijk dat het maar een klein land is. Zo kun je tijdens een rondreis van drie weken bijna heel het land zien.

TIP – bekijk de mooiste reizen door Ecuador bij Tenzing Travel

Galapagos eilanden

De Galapagos eilanden van Ecuador, zijn prachtig

Rondreis Ecuador

Terwijl landen als Peru of Brazilië al jaren duizenden reizigers per jaar verwelkomen blijft Ecuador altijd een beetje achter. En dat is best vreemd aangezien het land een van de meest verrassende landen in Zuid Amerika is. Bijna iedereen kent de Galapagos eilanden, maar niemand weet dat ze bij Ecuador horen.

Daarnaast is er veel meer te zien hier. Een rondreis door Ecuador is een goede manier om het meeste van deze kleine parel te ontdekken. En wat is er nou leuker dan wandelen over de besneeuwde toppen of in het Parque Nacional Yasuní en drink je een biertje aan het strand omringd door palmbomen.

Rondreis op internet

Er zijn op internet heel wat partijen te vinden waar je rondreis Ecuador kunt boeken. Het is wel belangrijk om je goed in te lezen voordat je een Rondreis Ecuador boekt. Wij bieden je daarom zoveel mogelijk informatie over het land. Lees meer over de beste reistijd, de prachtige bezienswaardigheden, hoe je een ticket boekt of hoeveel budget je nodig hebt. Belangrijke zaken die je moet weten voor je vertrekt.

Wil je online een rondreis gaan boeken? Vraag dan eerst een offerte aan of meer informatie over de reis. Zo kan je snel zien wat er allemaal wel of niet in de rondreis geregeld is. Wij werken goed samen met Tenzing Travel. Een reisorganisatie met mooie rondreizen en vakanties.

Ecuador Reisspecialisten

san rafael falls

Het landschap van Ecuador, met hier de San Rafael Falls, is sprookjesachtig

Vakantie Ecuador

Een rondreis is niet voor iedereen weggelegd. Sommige van ons willen voornamelijk uitrusten op als we op vakantie gaan. Niet van elke dag van hot naar her rijden maar gewoon genieten van het weer en de omgeving. Dan is een vakantie in Ecuador een prima optie. Ecuador is een relatief klein land waar de afstanden vrij kort zijn. Hier door kan je prima met vakantie naar Ecuador.

Vakantie aan het strand

Ecuador beschikt over een prachtige kustlijn waar je heerlijk aan het strand kunt bijkomen. Daarnaast beschikt Ecuador over een “geheime” troef voor vakantie gangers. De Galapagos eilanden. Als je ergens in Ecuador goed vakantie kunt vieren dan is het hier wel. Wil jij op rondreis of vakantie naar Ecuador? Lees dan hier onder verder over het budget, het visum of de beste reistijd van Ecuador.

Vakantie betekent over het algemeen dat je zo min mogelijk plant. Dat betekent niet dat je niks hoeft voor te bereiden. Het is namelijk wel handig om het een en ander te weten voordat je je ticket aanschaft.

Budget Ecuador

Met een budget Ecuador van zo’n €15 tot €20 moet de budget reiziger wel rond zien te komen. Als je iets meer uitgeeft, zo’n €30 per dag, slaap je in iets comfortabelere accommodatie en kun je hier en daar een leuke tour boeken.

Visum Ecuador

Bij aankomst in Ecuador, wat waarschijnlijk in Quito zal zijn, krijg je op het vliegveld een toeristenvisum in je paspoort gestempeld. Hiermee mag je 90 dagen in het land blijven. Officieel noemen ze het visum Ecuador een T-3 Tourist Card.

Beste reistijd Ecuador

Hoewel het hier altijd lekker warm is heb je wel enige variatie als het gevolg van verschillende micro-klimaten. In de hooglanden, bijvoorbeeld, heerst het ‘droge seizoen van juni tot en met september. Dat zijn in principe de beste maanden.

Wat wij vinden:
  • Zuid Amerika Expert
4.7

Samenvatting

Ecuador is een prachtig land, en ook nog niet zo toeristisch. Dat maakt een rondreis Ecuador juist zo mooi. De sprookjesachtige natuur, de cultuur en oude architectuur is indrukwekkend< en je loopt er grotendeels zonder hordes toeristen. En het grootste voordeel van Ecuador is eigenlijk dat het maar een klein land is. Zo kun je tijdens een rondreis van drie weken bijna heel het land zien.

Verzenden
User Review
4 (1 vote)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

NieuwsbriefN

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van handig tips en weetjes.

Over OnsO

Wie had gedacht dat ons leven in 2009 zo drastisch zou veranderen. Het was 2009 toen wij voor het eerst een verre reis maakte. We zaten ‘vast’ in de sleur van het dagelijkse leven en waren op zoek naar nieuwe uitdagingen, een nieuw avontuur. We besloten onze baan op te zeggen om de reis van ons leven te maken.

We hadden geen idee wat we konden verwachten, maar deze reis – hoe cliché ook – veranderde ons wereldbeeld!

Lees verder

Tickets
boeken