Soms heb je helemaal geen tijd om urenlang het internet af te speuren naar die ene mooie spot in Bolivia. Of wil je helemaal niet op de bonnefooi gaan reizen. Dat kan natuurlijk prima. Gelukkig zijn er in dat geval genoeg reisorganisaties die je prima op weg kunnen helpen. Wij hebben de beste reisorganisaties voor je geselecteerd. En ze hebben allemaal één ding gemeen; het zijn echte Zuid Amerika Experts. Of ze nu groepsreizen of prive reizen organiseren. Ze weten alles van het prachtige continent en kunnen jouw prima helpen bij het samenstellen van jouw ideale reis.

Check hieronder welke reisorganisatie jou het meest aanspreekt en neem contact op om je plannen te bespreken! Misschien lig jij over een maand wel aan het strand in Brazilië, beklim je een vulkaan in Peru of ga je toch op zoek naar traditie in Bolivia!

Banner Riksja 275x275

Riksja Travel

We willen mooie dingen maken en goed zijn voor mensen. We willen de reis bieden ‘die je dichter bij je bestemming brengt’, maar ook gewoon een bedrijf zijn dat heel goede reizen maakt. 

Djoser-250x250

Djoser

Ruim 30 jaar geleden introduceerde Djoser de andere manier van reizen met een reis naar Egypte. Het land van de farao’s is altijd de specialiteit van het huis gebleven, tegenwoordig bestrijkt het programma alle continenten. We organiseren meer dan tweehonderd verschillende reizen naar zo’n honderd landen.

Tenzing 250x250

Tenzing

Wij hebben een passie voor reizen. Reizen die uw leven verrijken. Die ultieme ervaringen met zich meebrengen en onuitwisbare indrukken achterlaten. Wij doen er alles aan om onze reizigers ook zulke mooie, onvergetelijke ervaringen te bieden. Dit doen wij al meer dan vijfendertig jaar.

Rondreis Inspiratie

Reacties

2
 1. Judith Huysmans

  Goedemorgen,
  Ik ben opzoek naar de prijs voor de huur van een bus met chauffeur voor +/- 25 personen in Chili (omgeving Santiago). Kan u me daarmee omweg helpen?
  Alvast bedankt,
  Judith Huysmans

  Beantwoorden

Stel hieronder jouw vraag. Heb je een vraag voor ons Team van Reis Experts? Dan kan je deze vraag hier stellen, na het doneren van een Kop Koffie.

Je email adres zal niet voor anderen te zien zijn.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.