Ga jij liever niet op de bonnefooi op reis? Of heb je te weinig tijd om alles zelf uit te zoeken? Dan zijn de reisorganisaties een mogelijke oplossing in de zoektocht naar jouw ideale reis. De onderstaande reisorganisaties Azië hebben allen hun eigen specialiteiten en ervaringen maar één ding hebben ze gemeen; net als ons zijn ze gek van Azië! Elke reisorganisatie biedt verschillende reizen aan; van groepsreizen tot privé reizen, van strandvakanties tot jungletochten en van luxe hotels naar overnachten bij de locals.

De verschillende reisorganisaties kunnen jou op weg helpen met het uitzoeken van de ideale reis. Check hieronder welke reisorganisatie jou het meest aanspreekt en neem contact op om je plannen te bespreken! Misschien lig jij over een maand wel aan het strand in Vietnam, beklim je een vulkaan in Indonesië of ga je toch op zoek naar traditie in Nepal!

TravelBird

TravelBird heeft vaak de mooiste aanbiedingen voor super scherpe prijzen. Ze bieden reizen aan naar veel landen in Azië. TravelBird heeft elke dag diverse nieuwe acties, waardoor er altijd wel een keer iets voor je bij zit. Je kijkt snel of het iets is. Zo ja, dan boek je je vakantie. En als het niet is wat je zoekt, dan kijk je gewoon wat er morgen is. Simpel!

Prijsvrij.nl

Prijsvrij.nl heeft vaak scherp geprijsde reizen naar Azië. Ze hebben veel Aziatische landen in hun reisprogramma en vaak ook veel last minutes. Er zit vaak een mooie reis tussen tegen een goede prijs. De hotels waar je slaapt zijn allemaal van goede kwaliteit!

Bebsy

Bebsy is een relatief onbekende website. Maar wel een die de laatste trends, leukste bestemmingen en natuurlijk de beste deals in de gaten. Dankzij goed speurwerk vindt Bebsy veel topbestemmingen tegen een hele scherpe prijs. Neem eens een kijkje op hun website en laat je verrassen.

FOX Reizen

FOX is dé reisspecialist met een uitgebreid aanbod aan verre bestemmingen. Reizen met FOX staat voor ‘comfortabel avontuur’; comfortabele reizen met een avontuurlijk karakter.

Ze bieden gevarieerde programma’s, je vliegt met gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen en wordt begeleid door gekwalificeerde Nederlandssprekende reisleiding tijdens hun groepsreizen.

Tenzing Travel

Bij Tenzing (voorheen Kuoni) hebben ze een passie voor reizen. Reizen die je leven verrijken. Die ultieme ervaringen met zich meebrengen en onuitwisbare indrukken achterlaten. Ze doen er alles aan om hun klanten ook zulke mooie, onvergetelijke ervaringen te bieden.
Ze bieden groepsreizen, individuele reizen, op maat gemaakte reizen en staan altijd klaar om je te helpen.

333 Travel

333 Travel al ruim 15 jaar de verre reizen specialist in rondreizen, maatwerk reizen en strandvakanties. Ze staan voor kwaliteit en flexibiliteit. Ze zijn niet voor niets verkozen als winnaar van de Zoover ‘Beste Verre Reizen Specialist’ in 2014 en 2015.

Bij 333 Travel kan je samen met één van de reisspecialisten verschillende reizen samenstellen.

Onderstaande reisorganisatie staat bekend om duurzame reizen richting Azië

SNP Reizen

SNP heeft een ruim aanbod met originele (natuur) reizen en is constant op zoek naar nieuwe reizen, ver weg van de massa. Het aanbod kenmerkt zich door authenticiteit, rust, aandacht voor natuur en cultuur en respect voor de lokale bevolking.
SNP meent dat je op reis het meest geniet in kleine reisgezelschappen van gelijkgestemden. De groepsreizen vinden daarom plaats in kleine enthousiaste groepen met deskundige reisbegeleiding.