Suriname is geen groot land, maar er is wel genoeg te zien! Er zijn heel veel Nederlanders met een emotionele band met Suriname. Maar ook degene zonder die band zouden het land eigenlijk een keer moeten bezoeken. De indrukwekkende bezienswaardigheden Suriname maken het een fascinerende bestemming voor iedereen.

TIP – bij CheapTickets boek je goedkope vliegtickets naar Suriname

Bezienswaardigheden Suriname

Suriname, en de bezienswaardigheden Suriname, weten elke reiziger te interesseren. De koloniale gebouwen in Paramaribo, de indrukwekkende natuur met de Amazone, de bijzonder vriendelijke mensen en het heerlijke eten zorgen voor een onvergetelijke ervaring. Het land mag dan niet de ruïnes zoals die in Peru hebben of de golven rond de kust van Chili, het biedt genoeg om je een paar weken te vermaken.

Er komen in Suriname een stuk minder toeristen dan in Brazilië of Peru, maar juist dat maakt Suriname zo’n interessante bestemming. Het is nog niet overspoeld door massatoerisme en je komt weinig andere toeristen tegen. Daarnaast spreken ze overal Nederlands, wel zo makkelijk!

TIP – hieronder vind je een overzicht met de mooiste bezienswaardigheden Suriname

Wat is er te zien

Suriname staat bekend om zijn ongerepte regenwoud, met exotische planten en dieren, gevaarlijke stroomversnellingen, grote rivieren en prachtige bergachtige gebieden in het zuiden van het land. Maar ook om savannes, waar witte zandstranden, magische jungle en koloniale steden. Juist die afwisseling maakt het land zo uniek. Je kunt winkelen en party-hard gaan in Paramaribo terwijl je op een paar uur rijden in de ongetemde jungle komt met niemand om je heen.

Stel hieronder jouw vraag. Heb je een vraag voor ons Team van Reis Experts? Dan kan je deze vraag hier stellen, na het doneren van een Kop Koffie.

Je email adres zal niet voor anderen te zien zijn.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.