Hoofdmenu
Onze Producten

ZUID AMERIKA

Vakantie Suriname

Door: Ties - Reis Expert    |    Reacties: 0

Veel mensen in Nederland hebben een speciale band met Suriname. Onder veel Surinamers in Nederland is het een populair vakantieland. Maar ook voor de mensen die geen band hebben met het land is een vakantie Suriname een leuk avontuur. Het land heeft namelijk meer dan genoeg te bieden voor een leuke vakantie!

Vakantie Suriname

Er zijn behoorlijk wat Nederlanders die elk jaar een vakantie Suriname boeken. Of dat nu is om familie te bezoeken of om het land te ontdekken. Feit is dat Suriname een fascinerende bestemming is voor iedereen. Of je nu op zoekt bent naar natuur of oude steden. In Suriname vind je het!

Een vakantie Suriname is een unieke ervaring. Er zijn weinig landen ter wereld waar je gewoon Nederlands kunt praten tijdens je vakantie terwijl je aan de andere kant van de wereld zit. En de uiterst gastvrije Surinamers zorgen er voor dat je vakantie Suriname een reis wordt om nooit meer te vergeten!

Vakantie Suriname boeken

Veel mensen gaan op bezoek bij familie dus boeken alleen een vliegticket Suriname. Dus waar boek je nu de leukste vakanties of rondreizen door Suriname? Wij hebben de beste ervaring met Tenzing Travel. Zij hebben veel ervaring en kennis op het gebied van reizen in Suriname.

TIP  – bekijk hier de reizen van Tenzing Travel

Het landschap van Suriname behoort tot de mooiste en meest ongerepte in Zuid Amerika

tenzing-250x250

Op reis met Tenzing Travel

Ben je op zoek naar een rondreis door Zuid-Amerika die precies bij jouw wensen aansluit? De reisspecialisten van Tenzing Travel gaan graag voor je aan de slag! Op basis van hun eigen ervaringen en jouw wensen stellen zij een reis op maat voor u samen.

Backpacken Suriname

Als er een ding zeker is, dan is het wel dat backpacken door Suriname een groot avontuur is. Het land is nog overgenomen door massatoeristen en de kans is groot dat je bijna geen andere backpackers tegen komt. Het geeft je de ruimte en vrijheid om overal te gaan waar je wilt. Backpacken Suriname is dan ook een mooie en uitdagende manier om het land en haar inwoners te leren kennen.

Waar of hoe je gaat backpacken ligt helemaal aan jezelf. Maar het is niet zo dat je niks hoeft voor te bereiden als je gaat backpacken door Suriname. Er zijn wel een aantal dingen je dient te weten voordat je je ticket aanschaft.

Budget Suriname

Een budget Suriname vaststellen is best lastig. Er is veel info over te vinden maar uiteindelijk zul je je eigen budget Suriname vast moeten stellen. In theorie kun je voor €35 tot €40 per dag per persoon rondkomen. Het kan ook goedkoper maar dan moet je wel erg low-budget reizen.

Visum Suriname

Je hebt GEEN visum Suriname nodig maar een Toeristenkaart. Alle Nederlanders en Belgen dienen zo’n Toeristenkaart aan te vragen. Een toeristenkaart is 30 dagen geldig. Bij aankomst op het vliegveld krijg je van de Immigratiedienst een kortverblijf van 30 dagen in het paspoort en op de Toeristenkaart afgestempeld. 

Beste reistijd Suriname

Suriname heeft een topische klimaat en de beste reistijd Suriname is te onderscheiden in twee seizoenen. Je hebt het droge seizoen van augustus tot en met november en februari tot en met april. En je hebt het regenseizoen dat loopt van april tot en met augustus en november tot en met februari.

Wat wij vinden:
  • 8.9/10
    Zuid Amerika Experet - 8.9/10
8.9/10

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

NieuwsbriefN

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van handig tips en weetjes.

Over OnsO

Wie had gedacht dat ons leven in 2009 zo drastisch zou veranderen. Het was 2009 toen wij voor het eerst een verre reis maakte. We zaten ‘vast’ in de sleur van het dagelijkse leven en waren op zoek naar nieuwe uitdagingen, een nieuw avontuur. We besloten onze baan op te zeggen om de reis van ons leven te maken.

We hadden geen idee wat we konden verwachten, maar deze reis – hoe cliché ook – veranderde ons wereldbeeld!

Lees verder

Tickets
boeken