Hoofdmenu
Onze Producten

ZUID AMERIKA

Inentingen Uruguay

Door: Ties - Reis Expert    |    Reacties: 0

Het regelen van je inentingen Uruguay zal niet bij je favoriete dingen behoren. Gelukkig ben je snel klaar met die voorbereidingen want er zijn geen verplichte inentingen voor voor Uruguay. Uiteraard raden we wel iedereen aan om contact op te nemen met je huisarts voor vertrek.

Verplichte inentingen Uruguay

Op dit moment zijn er geen verplichte inentingen Uruguay. Dat kan veranderen dus houd de website van de Rijksoverheid altijd in de gaten. Als er wel verplichte inentingen gelden voor een land, neem deze dan ook. Zonder die inentingen kom je een land namelijk niet binnen.

TIP ♥ – voor een reis naar Uruguay zijn er geen verplichte inentingen

Aanbevolen inentingen

Dat er geen verplichte inentingen Uruguay zijn betekent niet dat je je helemaal niet hoeft in te enten tegen virussen. Er worden namelijk wel een paar inentingen aanbevolen voor reizen naar Uruguay. Dit zijn de volgende:

  • Een vaccinatie tegen DTP;
  • vaccinatie tegen hepatitis A

Ga je langer dan drie maanden naar Uruguay? Dan worden de volgende inentingen aanbevolen:

  • vaccinatie tegen rabiës (hondsdolheid)

TIP ♥ – bij Meditel kun je je voordelig en makkelijk laten inenten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

NieuwsbriefN

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van handig tips en weetjes.

Over OnsO

Reis-Expert is opgericht door de broers Sjoerd en Ties Lagraauw. Onze website(s) zijn ontstaan uit onze passie voor reizen. Na onze eerste reis door Azië besloten we onze tips, ervaringen en avonturen te delen. Ondertussen werd onze passie voor reizen steeds groter en vertrokken we naar andere werelddelen. Zo ontstond het Online Reisplatform Reis Expert! Op onze websites informeren en inspireren we mede-reizigers, verkopen we onze eigen reisgidsen en reis routes en komt er binnenkort de allereerste Travel Learning online.