Venezuela is een van de mooiste landen in Zuid-Amerika, misschien wel de mooiste. Het landschap is adembenemend mooi. Weinig landen ter wereld hebben zo’n prachtige natuur als Venezuela. Wat je ook zoekt, de kans is vrij groot dat je het bij de bezienswaardigheden Venezuela wel vind. Let er wel op dat het momenteel niet echt veilig is in Venezuela.

Bezienswaardigheden Venezuela

De bezienswaardigheden Venezuela zorgen er voor dat je reis een onvergetelijke ervaring wordt. Het land is bijzonder divers en er is een hoop te zien. Van de metropool (en gevaarlijke) stad Caracas tot de hoogste waterval ter wereld; de Angel Falls. Dat in combinatie met de prachtige stranden, tropische eilandjes voor de kust en het indrukwekkende binnenland met de toppen van de Andes, maken je reis tot een droom. Die diversiteit in bezienswaardigheden maken het een fascinerend, en tegelijk mysterieus land.

TIP – de situatie in Venezuela is op dit moment onstabiel! Reizen komt met risico’s. De grenstreek met Colombia is een NO-GO gebied! Check het reisadvies van Rijksoverheid.

Wat is er te zien?

Er zijn zo veel bezienswaardigheden Venezuela dat het bijna onmogelijk is om alles in één reis te zien. Het is jammer dat het land op dit moment niet bepaald veilig is. Maar degene die de reis wel maken worden beloond met een indrukwekkende reis. Moeder Natuur heeft al haar talent hier laten zien. Natuurlijk heb je de Angel Falls, maar ook de tropische eilanden langs de Caribische kust, het gigantische Andes gebergte, de bijzondere graslanden vol met wilde dieren en de Orinoco Delta zijn het bezoeken waard. Hieronder vind je een overzicht van de mooiste bezienswaardigheden Venezuela

Stel hieronder jouw vraag. Heb je een vraag voor ons Team van Reis Experts? Dan kan je deze vraag hier stellen, na het doneren van een Kop Koffie.

Je email adres zal niet voor anderen te zien zijn.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.