Hoofdmenu
Onze Producten

ZUID AMERIKA

Rondreis Venezuela

Een rondreis Venezuela is een prachtige ervaring. Helaas is dat de laatste jaren iets anders. Door de economische crisis is het er niet echt veilig meer. En dat is eeuwig zonde want het is een van de mooiste landen in Zuid-Amerika. Venezuela heeft ongekend veel te bieden. Durf je de reis aan? Dan wordt je beloond met een onvergetelijke ervaring.

Rondreis Venezuela

Het is jammer van de huidige situatie in Venezuela wat een rondreis Venezuela is een van de leukste manieren om het land te ontdekken. Er is ongelooflijk veel te zien. De natuur behoort hier tot de mooiste ter wereld (vinden wij). Zo heb je de wereldberoemde Angel Falls, de hoogste waterval ter wereld. Maar er is natuurlijk veel meer. Wat denk je van de Caribische kust met de tropische eilandjes, het indrukwekkende Andes gebergte of de mooi Orinoco Delta. Een rondreis Venezuela biedt je heel veel moois voor weinig geld.

Roraima

Het landschap van Venezuela behoort tot de mooiste in Zuid-Amerika. Dit is Roraima.

Backpacken Venezuela

Ben jij iets avontuurlijker aangelegd en heb je liever iets meer vrijheid? Dan is een backpack reis door Venezuela misschien wel wat voor jou. Als je gaat backpacken Venezuela kun je je reis geheel op eigen wijze invullen.

En of dat nu met een rugtas of koffer is, en of je nu een groot of klein budget hebt, maakt eigenlijk niet uit. Het gaat om de vrijheid die je ervaart tijdens het backpacken.

TIP – bij CheapTickets boek je voordelige vliegtickets naar Venezuela

Highlights

Ga je binnenkort backpacken door Venezuela maar weet je nog niet precies wat je wil zien? Check dan onze pagina met bezienswaardigheden Venezuela. Hier staan de leukste en mooiste bezienswaardigheden.

Het backpacken Venezuela wordt door iedereen anders ingevuld. De een komt graag voor de stranden waar de ander liever cultuur op zoekt. Het feit dat je bij backpacken weinig vast plant betekent niet dat je helemaal geen voorbereiding hoeft te doen. Het is namelijk wel handig om het een en ander te weten voordat je je ticket aanschaft.

Budget Venezuela

Door de hyperinflatie is het reizen in Venezuela op dit moment extreem goedkoop. Voor een tank benzine betaal je minder dan een Dollar en voor een 5-sterren hotel betaal je niet meer dan €5 per nacht. Met een budget van €10 per dag kun je leven in luxe.

Visum Venezuela

Zodra je in Venezuela aan komt (of in het vliegtuig al) krijg je een gratis visum, een toeristenkaart, waarmee je 90 dagen (drie maanden) door het land kunt reizen. Als je langer dan 90 dagen in Venezuela wil blijven, of voor zaken komt, heb je wel een visum nodig.

Beste reistijd Venezuela

Venezuela heeft een prettig klimaat met een gemiddelde temperatuur van zo’n 30 °C het hele jaar door. Toch is er wel degelijk een beste reistijd Venezuela te onderscheiden. Dit zijn de maanden december tot en met april. Het verschilt wel enigszins per regio.

NieuwsbriefN

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van handig tips en weetjes.

Over OnsO

Reis-Expert is opgericht door de broers Sjoerd en Ties Lagraauw. Onze website(s) zijn ontstaan uit onze passie voor reizen. Na onze eerste reis door Azië besloten we onze tips, ervaringen en avonturen te delen. Ondertussen werd onze passie voor reizen steeds groter en vertrokken we naar andere werelddelen. Zo ontstond het Online Reisplatform Reis Expert! Op onze websites informeren en inspireren we mede-reizigers, verkopen we onze eigen reisgidsen en reis routes en komt er binnenkort de allereerste Travel Learning online.