Hoofdmenu
Onze Producten

ZUID AMERIKA EXPERT

Vliegticket websites

Voor de meeste van ons start de reis met het boeken van een vliegticket. En waar je vroeger naar de lokale reiswinkel ging kan je tegenwoordig je vliegticket naar Zuid Amerika zelf eenvoudig online boeken. Helaas is dat ook direct het grootste nadeel. Door alle eenvoud zijn er zoveel boekingswebsites bijgekomen dat zelfs wij door de bomen het bos soms niet meer zien. Als je een paar maanden gaat backpacken in Zuid Amerika kan je denken aan een enkeltje Lima.

Deze stad heeft namelijk de meeste en beste verbindingen met de rest van het continent. Als je van te voren al ongeveer weet welke landen in welke tijdsbestek je wil gaan doen is een open ticket ook een prima optie. Hiermee kan je vaak een aantal vluchten boeken in een tijdsbestek van een jaar. Je houdt zodoende de vrijheid om bijvoorbeeld de datum of plaats van vertrek later nog aan te passen.

Zoals we al zeiden lijkt het wel of je op iedere website tegenwoordig een ticket kan boeken. Het kan daarom wel eens onduidelijk zijn waar je nu het beste je ticket kan kopen. Daarom hebben wij voor jou de beste aanbieders voor vliegtickets naar Zuid Amerika op een rijtje gezet.

Ilha Grande

Boek je vliegticket via onderstaande vliegticket websites

Tix.nl

Tix

Skyscanner

Skyscanner

Een wereldwijde reiszoekwebsite met een onafhankelijke en gratis vluchtenzoekdienst, zowel voor nationale als internationale vluchten. Ideaal dus voor alle vluchten.

Vliegwinkel

Vliegwinkel

Vliegtickets naar Zuid Amerika (of andere werelddelen) boek je makkelijk bij vliegwinkel.nl. De website heeft deals met alle bekende airlines en biedt vliegtickets naar vele bestemmingen ter wereld.

Tix.nl zoekt al vele jaren de meest voordelige vliegtickets voor jou. We vergelijken vliegtickets van meer dan 800 airlines van meer dan 9000 bestemmingen wereldwijd.

Vliegtickets.nl

Vliegtickets.nl

Vliegtickets.nl is één van de grootste webwinkels voor vliegtickets in Nederland. Wij verkopen alle vliegtickets, ook die van lowcostmaatschappijen, van en naar wereldwijde bestemmingen.

TIX.nl

TIX.nl

Op TIX.nl vind je goedkope vliegtickets voor de beste vluchten. Stoelvoorkeur aangeven en zien hoeveel beenruimte je hebt? Vergelijk de kwaliteit en stiptheid van alle grote luchtvaartmaatschappijen.

NieuwsbriefN

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van handig tips en weetjes.

Over OnsO

Reis-Expert is opgericht door de broers Sjoerd en Ties Lagraauw. Onze website(s) zijn ontstaan uit onze passie voor reizen. Na onze eerste reis door Azië besloten we onze tips, ervaringen en avonturen te delen. Ondertussen werd onze passie voor reizen steeds groter en vertrokken we naar andere werelddelen. Zo ontstond het Online Reisplatform Reis Expert! Op onze websites informeren en inspireren we mede-reizigers, verkopen we onze eigen reisgidsen en reis routes en komt er binnenkort de allereerste Travel Learning online.